642 999 Pdf Download}

Submitted by: Jennifer Cheek

Question: 1

When upgrading a standalone Cisco UCS C-Series server, which method is correct?

A. direct upgrade on all components

B. Cisco Hardware Upgrade Utility

C. Cisco Host Upgrade Utility

D. Cisco Server Upgrade Utility

Answer: C

Question: 2

In a standalone Cisco UCS C-Series server, which recommendations can be used to upgrade the BIOS?

A. Cisco IMC

B. Cisco UCS Manage

C. iFlash32 Utility

D. Flash ROM Utility

F. EFI Interface

F. Cisco Host Upgrade Utility

G. USB Flash Utility

Answer: F

Question: 3

What are the default settings of the Cisco IMCCIMC NIC properties on a standalone Cisco UCS C-Series server?

A. ‘Shared LOM’ NIC mode with ‘Active-active’ NIC redundancy and DHCP enabled

B. ‘Shared LOM’ NIC mode with ‘Active-standby’ NIC redundancy and DHCP enabled

C. ‘Dedicated’ NIC mode with ‘Active-standby’ NIC redundancy DHCP disabled

D. ‘Dedicated’ NIC mode with ‘None’ NIC redundancy and DHCP enabled

F. ‘Cisco Card’ NIC mode with ‘Active-active’ NIC redundancy and DHCP enabled

Answer: D

Question: 4

Which ports can access the Cisco IMC if you select Shared LOM NIC mode in the Cisco IMC Configuration Utility for a Cisco UCS C-Series server?

A. the ports on an installed Cisco network adapter card

B. the two 1-Gb Ethernet ports

C. the two 10/100 management ports

D. the two 10/100 management ports, but each port has a default setting

YouTube Preview Image

Answer: B

Question: 5

Which NIC redundancy modes allow the LOMs to be discovered by the operating system or hypervisor?

A. Dedicated mode

B. Active/Active

C. Active/Standby

D. Cisco Card Mode

Answer: A

Question: 6

Which two are true with respect to the unified ports on the Cisco Unified Computing System 62XX Fabric Interconnect? (Choose two.)

A. The port mode is automatically discovered after plugging in a LAN or Fibre Channel-attached cable.

B. By default, unified ports that are changed to Ethernet port mode are set to uplink Ethernet port type.

C. Ethernet ports must be grouped together in a block and must start with the first port and end with an odd numbered port.

D. Alternating Ethernet and Fibre Channel ports is supported on the expansion module.

F. After making port mode changes on an expansion module, the module will reboot.

F. In a standalone configuration, making port mode changes to the fixed module will not cause the fabric interconnect to reboot.

Answer: C, E

Question: 7

Which two are true with respect to the switching modes on the Cisco Unified Computing System 62XX Fabric Interconnect? (Choose two.)

A. End-host mode presents a link to a northbound uplink switch as a host trunk with loop detection that is provided by STP.

B. For northbound traffic, server MAC addresses are statically pinned to an uplink; the return path is controlled by the unified fabric switches.

C. A fabric interconnect port in Ethernet switching mode appears to the uplink switch as a host with many MAC addresses.

D. Server-to-server traffic on a common VLAN are locally switched by the fabric interconnect and not the northbound switches.

F. A MAC forwarding table is not used to forward traffic to the uplink switch.

F. A MAC address forwarding table is maintained for server-to-server communications across VLANs.

Answer: D, E

Question: 8

What is true statement concerning port personalities on the Cisco Unified Computing System 62XX Fabric Interconnect?

A. Fibre Channel uplink ports must operate in Fibre Channel switching mode.

B. The fabric interconnects use native FCoE storage ports to directly attach to the SAN infrastructure.

C. By default, all Fibre Channel ports are unconfigured.

D. The Fibre Channel uplink ports do not support VSAN trunking and Fibre Channel port channels.

F. The Fibre Channel storage ports support VSAN trunking and Fibre Channel port channels.

Answer: C

Question: 9

What is a true statement concerning automatic Fibre Channel pinning on a Cisco Unified Computing System 62XX Fabric Interconnect?

A. By default, uplink Fibre Channel interfaces are configured for VSAN trunking.

B. Using NPV, each downstream server will be pinned to an uplink port that is based on a PIN group.

C. The Fibre Channel pinning process is implemented differently than end-host MAC address pinning.

D. With VSAN trunking, the automatic pinning of server traffic to Fibre Channel uplink ports will be based on the server WWN.

Answer: D

Question: 10

The Cisco UCS administrator has the chassis discovery policy set to “2-link”. The administrator connects a new chassis to the Cisco UCS 6200 Series Fabric Interconnects using four links. Which option about link utilization is true?

A. The Cisco UCS will use two links until the chassis is reacknowledged, after which it will use all four links.

B. The Cisco UCS will use all four links for discovery.

C. The Cisco UCS will use only two links. The other two links are unusable.

D. The Cisco UCS will use only two links. However, the administrator can manually pin traffic to the extra links by using service profiles.

Answer: A

Question: 11

Which policy is used to update adapter firmware?

A. adapter policy

B. host firmware policy

C. management firmware policy

D. network control policy

Answer: B

Question: 12

Which options are valid port types when configuring fixed 10-Gb LAN interfaces on the Cisco UCS 6200 Series Fabric Interconnects? (Choose three.)

A. monitoring port

B. server port

C. uplink Ethernet port

D. FEX port

F. Fibre Channel storage port

Answer: A, B, C

Question: 13

When cabling a Cisco UCS 6200 Series Fabric Interconnect to disjoint Layer 2 networks, which option must be considered?

A. The fabric interconnect must be in switching mode.

B. You must first configure a LAN pin group.

C. Each VLAN is allowed across multiple disjoint uplinks.

D. Each vNIC can communicate to a single disjoint network.

Answer: D

Question: 14

Which two items represent the features of Call Home on the Cisco Unified Computing System? (Choose two.)

A. syslog

B. send fault details to Cisco TAC

C. SNMP trap receive

D. send email alerts to administrators

F. central repository of normalized fault data

Answer: B, D

Question: 15

Which three items represent message formats that are available to send fault data using Cisco Call Home? (Choose three.)

A. short text

B. long text

C. HTML

D. SOAP API

F. XML

F. Java

Answer: A, B, E

About the Author: Test Information: Total Questions: 173 Test Number: 642-999 Vendor Name: Cisco Cert Name : Data Center Test Name: Implementing Cisco Data Center Unified Computing (DCUCI) v5.0 Official Site:

examcertify.co.uk

For More Details:

examcertify.co.uk/642-999.html

Get20% Immediate Discount on Full Training Material Discount Coupon Code: 79741B6012

Source:

isnare.com

Permanent Link:

isnare.com/?aid=1955043&ca=Computers+and+Technology}

February 9, 2019 in Cabling